Despre

CODRIN ANTON

Inginer de profesie, fotografia face parte din viata mea cotidiana.

Am descoperit pasiunea de a fotografia in anul 2007, atunci cand am decis, cu eforturi deosebite pe atunci, sa cumpar noul model Nikon DSLR, cel mai nou aparut atunci, primul aparat Nikon DSLR de 10 megapixeli – D40X. Mii de cadre trase cu el au intrat pe cardul cu care am dotat aparatul, multe dintre ele apreciate de prieteni, dar si expuse in prima mea expozitie foto, la Suceava, in primavara anului 2012.

Cu timpul, pasiunea de a fotografia a devenit o ”obsesie”, astfel incat am decis achizitionarea unui nou aparat foto DSLR, mult mai performant, Sony Alpha 350, impreuna cu trei obiective, blit si alte accesorii. Eforturile pasiunii s-au concretizat intr-un premiu national primit in toamna anului 2012 la Salonul National de Fotografie Turistica, acolo unde fotografia Rasarit in Ceahlau a primit premiul publicului.

De-a lungul timpului am practicat fotografia de natura, de portret, de sport sau pe cea documentara. Fotografia de eveniment nu imi este straina, ba mai mult a devenit o etapa in viata mea de cand noul DSLR Sony a intrat pe mainile mele si am reusit cu el sa fac fotografii foarte apreciate de clientii mei.

In primavara anului 2013 am trecut de la Sony la Canon, la varful de gama al DSLR-urilor pe format crop, CANON 7D, alaturi de obiectivele Canon 17-40/f.4L si Sigma 30/f1.4, dar si de blitul Metz 52. Trusa a fost mai apoi imbunatatita cu un obiectiv pentru portrete, Canon 85/f1.8 si blitul Canon 430EXII, plus multe alte accesorii necesare pe parcursul evenimentelor si a sedintelor foto.